INFORMÁCIÓS ANYAGOK KÉSZÍTÉSE, PIACKUTATÁS

Amikor tulajdonosként vagy vezetőként fejleszti a vállalkozását, vagy egy új ötletet, innovációt készül piacra vinni, a befektetők, partnerek megkereséséhez különböző információs anyagok, prospektusok, prezentációk elkészítésére van szükség.

Üzleti céltól függően ezen anyagoknak számos formája és típusa létezik, de elvárás, hogy már az első találkozáskor egyedülállóan színvonalas megjelenéssel támogassák a vállalkozás és a befektető / piac találkozását:

Befektetők megkeresése, piacra lépés, vevők figyelmének felkeltése

Rövid, pár oldal terjedelmű („teaser” vagy „one-pager”) anyagokat készítünk, ahol a tartalmon túl a legkisebb részleteiben megtervezett grafikonok, gondosan kiválasztott grafikák, vagy a megfelelő vizuális hangsúlyt adó színek is kiemelt fontosságúak.

Tőkebevonás, értékesítés, piaci együttműködések kialakítása

Hosszabb, részletesebb anyagokat tervezünk és készítünk. Ezek lehetnek a tőkebevonás során az innováció bemutatását segítő, jól ismert bemutatkozók („pitch deck”); az előrehaladottabb tárgyalásokat támogató, részletesebb befektetői prezentációk vagy piaci értékesítést támogató termék- és szolgáltatás prospektusok, katalógusok.

Az információs anyagokat kapcsolódó piackutatások és versenytárselemzések több nyelvű elkészítésével tesszük teljessé.