PIACRALÉPÉS TÁMOGATÁSA

Évtizedek óta működő, személyes kapcsolatokra alapozva építettük fel azt az üzleti sémát, amely egy kis kereskedőházként képes személyre szabott támogatást és tanácsokat adni vállalkozása hazai vagy külföldi megjelenéséhez, megerősítéséhez.

Szolgáltatásainkat úgy árazzuk, hogy figyelembe vesszük vállalkozása költségvállalási képességét. Célunk, hogy a piackutatás, vevőkeresés idején ne vállaljon felesleges, megalapozatlan költségeket.

Piacok, piaci szegmensek elemzése és kiválasztása

Üzleti stratégiáját, termékeit és szolgáltatásait megismerve, célzott piackutatással, iparági és versenytárs elemzéssel segítjük a piacra lépését. Saját elemzéseinket helyi partnereink piaci ismeretei, információi egészítik ki.

Vevő- és üzleti partner keresés

Terméke, szolgáltatása piacra viteléhez támogatást adunk vevők, forgalmazók, üzleti partnerek felkutatásában. Nem csak a kapcsolatok kialakításában segítünk, hanem részt veszünk az első tárgyalások megszervezésében, menedzselésében. Mindezt vállalkozása anyagi tehervállalási képességhez igazodva.

A hazai piac mellett, első sorban Közép-Kelet Európára, a FÁK országaira és a közel-keleti térség piacaira koncentrálunk, de partneri kapcsolataink más piacokat is elérhetővé tesznek. Kapcsolatrendszerünk fontos részét adják a kereskedelmi kamarai kapcsolataink.